Valg av strømleverandør og hvilken strømavtale som lønner seg er noe alle er opptatt av. Hvordan velge strømleverandør? Her er noe av det du bør tenke på! 

Noen kloke hoder har sagt: Det er sluttsummen som teller. Vi kunne like gjerne skrive at det er sluttsummen på strømregningen som teller. Men, når du spør deg selv om hvordan velge strømleverandør er det mer å tenke på enn bare å tegne strømabonnement.

 

Valg av strømleverandør er viktig

Valg av strømleverandør er et viktig valg. Her er noen årsaker som gjelder enten du bor i Alta, Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Molde, Stavanger, Bergen, Haugesund, Sogndal, Hamar, Oslo, Kristiansand, Gol, Moss, Fredrikstad eller hvor som helst ellers!

  1. Velg en strømleverandør som du føler deg trygg på. Unngå lokketilbud når du vil sammenligne strømleverandører i jakten på Norges billigste!
  2. Billig strømavtale og nettleie gir sluttsummen. Hurum Kraft at blant markedets billigste strømleverandører over tid og endrer priser fordi strømprisene endrer seg overalt, ikke for å legge på prisen. Vi vil gjerne holde på deg som kunde. Sluttsummen endrer seg så lite om du bytter oss ut.
  3. Nettleie og strøm på samme regning. Det er enkelt og greit og noe å tenke på ved valg av strømleverandør. Vi tilbyr dette til mange og vil tilby til flere.
  4. Hyggelig og vennlig kundeservice er viktig. Det er fint å kunne ringe noe som tar seg av kundene sine og kan gi råd om energisparing.
  5. Velg strømleverandør som tilbyr nye muligheter. Du kan handle litt hist og pist, men det er veldig kjekt å handle mye fra samme sted. Det kommer hele tiden nytt på strømmarkedet. Ladestasjon elbil, smarthus, wattmeter, vannmåler (!) og hjemmekraftverk er noe som kunder av Hurum Kraft får tilgang på.

 

Kan jeg velge strømnettleverandør?

Kan du velge en billigere strømnettleverandør enn du har i dag? Da må du flytte! I Norge har vi organisert oss med ett strømnett. Det betyr at det bare er en strømnettleverandør der du bor. Myndighetene passer på at nettleverandørene tar en fornuftig pris på nettleien.