Hurum Kraft støtter lokalmiljøet gjennom sponsoring. Vi har mange lojale kunder lokalt. Det viser vi blant annet gjennom mange sponsorater.

“Vil dere støtte idrettsaktivitetene våre, da?” Slik ble en strømselger utfordret av en leder i et av idrettslagene vi sponser.

Idrettslederen har fortalt oss at hun flere ganger har stilt dette spørsmålet til ivrige strømselgere. Svaret hun fikk var naturligvis et “nei”, noe sponsorstøtte var ikke aktuelt. For idrettslederen var det da heller ikke aktuelt å bytte kraftleverandør.

Hurum Kraft har over 100 års historie på Hurumhalvøya. I den historien inngår å sponse lokale idrettslag. Strømmen vår blir ikke dyr av den grunn.

Vi leverer billig strøm og er blant de rimeligste leverandørene på markedet over tid. Vi bryr oss sjeldent om å konkurrere med strømselgere som gir lokketilbud. Lokketilbudene er kjennetegnet ved å være veldig billige en kort periode for så å bli dyrere enn andre.

Derimot konkurrerer vi gjerne med andre kraftselgere som kniver om å levere jevne, gode priser. Et av strømproduktene våre har vært blant de helt rimeligste gjennom tre år.

Her er idrettslagene vi sponser med lokal idrettsglede:

Tofte Fremad

Sætre IF Graabein

Huringen

Nordre Hurum JFF

Drammens Seilforening