Hvor får jeg ladestasjon til borettslag sameie næringseiendom

Ladestasjoner for elbil – vi er totalleverandør!

Hurum Kraft gjør det enkelt å anskaffe ladestasjoner for elbil. Innenfor ladestasjonsområdet opplever mange å bevege seg i et ukjent og arbeidskrevende terreng med store fare for å velge feil. Som kraftleverandør gjennom 100 år og totalleverandør av ladestasjoner kjenner Hurum Kraft dette terrenget godt. Vi gjør alt fra å installere små ladestasjoner hjemme til fastpris til å etablere store anlegg med semi-, hurtig- eller lynladestasjoner, og var først i landet med å tilby Vipps som betalingsløsning for slike stasjoner.

 Hurum Kraft kan håndtere driften av alle anlegg 24/7/365, leverer betalingsløsninger og foretar lovpålagte inspeksjoner. For borettslag og sameier står vi dessuten for avregning og fakturering  av hver enkelt bruker. 

Kanskje viktigste av alt hjelper vi med å finne en ladeløsning som passer. Hvis du for eksempel går for fort frem kan du risikere å gjøre et valg som kanskje er billig nå, men som kan bli dyrt senere når nye behov og problemstillinger oppstår.  Det kan for eksempel handle om å velge en teknologi som skaper rom for såkalt lastbalansering. Gjennom gode valg kan du sikre at mange kan lade på samme strømkrets og unngå kostbare såkalte effekttariffer.

Hvor får jeg ladestasjon til borettslag sameie næringseiendom
Redd for å gjøre feil ved bestilling av ladestasjon for elbil

Kjøp nå: Ladestasjon ferdig installert!

I nettbutikken vår finner du et utvalg ladestasjoner som du kan handle, ferdig installert hjemme. Vi har lagd en grunnpakke som stort sett passer for alle. Kabler og annet tilbehør har vi også. Vi skaffer det meste. Dessuten kan du ikke gjøre feil med bestillingen. Alle blir nemlig ringt opp av oss så vi kan passe på at ladeløsningen blir helt riktig for deg. Tenk på bestillingen som et første skritt på veien.  

Hvem kan jeg ringe om ladestasjoner?

Eller bare ring oss!

Vi har mer på hjertet nedenfor. Men, klar for en prat nå med en gang? Ring 3279 2000 eller fyll ut kontaktskjemaet!

Hvem kan jeg ringe om ladestasjoner?
Ladestasjon borettslag, sameier, næring, parkeringsplasser

Ladestasjoner for borettslag, sameier, velforeninger, parkeringsplasser og andre fellesområder

Behov og utfordringer varierer mye for denne type investeringer.  Har dere for eksempel tilgang på nok strøm til alle bilene? Det er en utfordring som kan løses ved smarte styringssystemer (f.eks. kan alle biler først sikres en god porsjon strøm før prosessene begynner med å fylle alle batteriene helt opp), enkel lastbalansering eller kanskje nedgraving av ny kabel frem til nærmeste transformatorstasjon. Da kan kostnadene vokse kraftig og selve ladestasjonene bare bli en ganske liten del av investeringen. 

Hurum Kraft vil hjelpe med å finne en løsning som passer godt for dere og som er fremtidsrettet (det er viktig)! I ermet har vi også noen smarte alternativer som kanskje lar dere tjene noen kroner på å leie ut ladekapasitet til andre når ladestasjonene står ledige. Vi forsøker å gi dere et raskt inntrykk av hva kostnadene vil være – kanskje allerede på telefon – og kan også komme på befaring, møte styrer/eiere og mer. I sum ønsker vi å trygge valget og hjelpe dere til å komme raskt videre med prosjekt

Hurtigladere med Vipps. Hvor er de? På Hurum-halvøya

Hurtiglading! Vrooom! Lad og kjør!

Hurtiglading handler om å tanke opp og komme seg avgårde. Kanskje? Kanskje ikke? Joda, langsmed de store fartsårene snakker vi hurtiglading (typisk opptil 50 kW effekt) og lynlading (175 kW+). Her er en kritisk faktor å ha solid tilgang på effekt fra strømnettet. Vi snakker såkalte DC-ladere – likestrømsladere – som lader mye raskere enn AC-ladere (vekselsstrøm).

Samtidig kan det være lurt og lønnsomt å tilby ladere som lader litt – ikke veldig – saktere. Om du har en god lader utenfor næringslokalet, restauranten eller butikken kan være avgjørende for å bli valgt fremfor konkurrentene. Vi snakker ikke AC-ladere som bruker 3-4 timer på lade batteriene nogenlunde opp, men kraftige DC-semiladere som fyller opp 80% kapasitet på 45-60 minutter. Det er tiden det tar å handle, klippe håret eller ta en kaffekopp.

Ta kontakt om en business-prat om dette. Det er fullt mulig å gjøre ladeinvesteringen lønnsom gjennom at den betaler seg selv tilbake eller i en kombinasjon av økt omsetning og tilbakebetaling. Ring oss på 32792000.

Hurtigladere med Vipps. Hvor er de? På Hurum-halvøya