Hvordan finner jeg billigste strømleverandør?

Mange vil finne billigste strømleverandør. Hvem som er billigste strømleverandør akkurat i øyeblikket er lett å finne ved å lese denne veiledningen.

Pris for denne veiledningen:

NOK 0

Tidsforbruk for å finne billigste strømleverandør:

10 minutter


Dette trenger du for å finne billigste strømleverandør:Sjekk hvor mye strøm du bruker og hvilken kommune du bor iGå til Forbrukerrådets strømpris.no

Sjekk prisene på strømpris.no til Forbrukerrådet Du kan sjekke dagens priser på Forbrukerrådet sin side strømpris.no Men, hva prisen er i dag forteller ikke mye om hvordan du finner billigste strømleverandør over tid. Derfør anbefaler vi deg å sjekke prisene over tid eller ta kontakt med en strømleverandør som du stoler på.


Passer spotpris strøm for deg Hvilken typse strømabonnement som passer for deg kan variere over tid. Forbrukerrådet skriver at spotpris er den billigste avtalen. Det stemmer i det store og det hele. Derfor er spotpris et populært strømprodukt. Men, noen vil ønske å redusere risiko med fastpris eller få andre muligheter gjennom andre typer avtaler.


Paser fastpris strøm for deg Mange velger fastpris strøm. Da binder du strømprisen for en periode på for eksempel 12 måneder / ett år eller kortere. Argumentene for dette er det samme som for fastlånsrente. Du vet nøyaktig hva du skal betale og slipper ubehaget dersom strømprisene brått blir veldig høye. Fastpris kan til og med være billigst dersom du kjøper på riktig tidspunkt. Derfor gjelder det å følge litt med og sjekke strømpris.no regelmessig.


Andre strømavtaler kan også være interessante Forbrukerrådet anbefaler spotpris, men det kan være veldig mange interessante alternativer under andre avtaler. Her kan du for eksempel finne kampanjetilbud. Noen av dem er for spotpris, hvor du får billig strøm en periode. Du skal passe litt på. Kanskje er det billig en kort periode og dyrt senere. Vi har av og til kampanjetilbud som er billige første og så våre vanlige, billige priser senere. Det er et ekte tilbud. Akkurat som at folk liker forskjellige biler, kan folk like forskjellige strømavtaler. Bruk litt tid på å forstå produktene godt før du bestiller. Du kan alltid ringe oss for råd/veiledning helt uforbindtlig.


Hvem er billigste strømleverandør over tid Forbrukerrådet gjør forandringer på strømpris.no Per mars 2020 er kampanjetilbud flyttet til Andre avtaler-flagget. Bildet viser priser 4. mars 2020 (merk! Angivelsen av måneder/mnd. er hvor lenge du er garantert prisen/prisbildet som inkluderer fastpriselement, ikke bindingstid som ved fastpris). Når noen er veldig mye billigere, bør du sjekke vilkårene godt. Målet ditt er å finne billigste strømleverandør over tid. Strømselskaper kjøper inn strøm og selger videre. Hvis noen priser er for gode til å være sanne, så er de kanskje nettopp det. Vi anbefaler at du følger med litt og sjekker strømpris.no en gang i blant for å sikre deg en god, langsiktig avtale.
Hvordan bytter jeg til billigste strømleverandør For å oppsummere før du byttter: Sjekk ut hvor mye strøm du bruker per år og tenk litt på om du foretrekker spotpris, fastpris eller andre abonnementer. Gå til strømpris.no og legg inn strømforbruk og kommune. Så kan du klikke på fanene spotpris, fastpris og andre avtaler. Vær oppmerksomme på store prisavvik fra andre. Å ligge øverst på strømpris.no er ettertraktet og noen har fått kritikk for å ha litt for lure tilbud bare for å komme på topp. Ring til noen du stoler på av strømleverandørene for veiledning. Alle vil naturligvis selge, men det er utrolig mye hyggelig hjelp å få i bransjen vår. PS! Du finner informasjon om strømforbruket ditt ved å gå inn på Elhub. Vi har lenke til Elhub nederst på hver side på nettstedet vårt. Du trenger MinID (offentlig), bankID, buypass eller commfides for å logge deg på.